PUBG

PUBG Nasıl Popüler Oldu

PUBG’ye başlarken tıpkı H1Z1’de olduğu benzer biçimde bir uçaktayız. Sadece uçak haritanın rastgele bir noktasından dümdüz gidiyor ve biz de hedeflediğimiz noktaya atlıyoruz. İniş yaparken stratejinizi oldukca iyi belirlemelisiniz, yoksa sizden önce inenler olabilir. İniş efektlerine bakacak olursak gene oldukça kaliteli. H1Z1’deki benzer biçimde roket olup inme durumu yok yani, yavaş ve zorlu bir iniş oluyor PUBG’de.

Oyun oldukça geniş ve güzel bir haritaya haiz. Böylece her adımda bir önünüze rakip çıkmıyor. Rahat rahat loot yapıyorsunuz. Ancak bu kendinizi salacağınız anlamına gelmiyor. Eğer etraftaki seslere kulak vermezseniz büyük ihtimal kapıdan giren bir insanın kurşununa can verebilirsiniz.

Oyunun optimizasyon problemini canınızı sıkmasın. Playerunknown’s Battleground sürekli olarak büyük ve önemli güncellemeler almakta. Yeni silahlar, yeni eşyalar geliyor ve oyundaki bugları,problemlerı hallediyorlar.. Zaten bu gözlerini korkutmuş olsa gerek ki uzun süreden beri güncelleme yapmayan, bir nevi oyuncuları umursamayan H1Z1’de de son zamanlarda güncellemeler bir fazlaca artmış bulunmakta.

Etiketler
Daha fazla göster

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close